Beste fietsliefhebbers,

Al 40 jaar verkoop, onderhoud en repareerd ik met heel veel plezier vele fietsen. Vanaf 1 april 2022 ga ik stoppen met de verkoop van nieuwe fietsen en ga mij richting op de reparatie en onderhoud ervan. Denk daarbij aan fietsen van alle merken zowel gewone als e-bike fietsen.

Voor gedegen onderhoud en/of kundige reparatie van uw fiets of e-bike blijf ik zoals u van mij gewend bent een eerlijke, flexibele en aantrekkelijke partij.

Ik ben bereikbaar op telefoonnummer 0348-401359 of per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kijk op deze website naar de openingstijden van mijn werkplaats.

 

Groet,

John Okkerman - J. Okkerman Tweelwielers.


 

Meer dan 75 jaar geleden opgericht door Ton Okkerman, grondlegger van dit bedrijf, op de huidige locatie in Kamerik een traditionele fietsenmakerij opgericht.

Het assortiment fietsen, onderdelen en accessoires is helemaal afgestemd op de markt van de actieve fietser waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Voor iedereen de perfecte fiets! 

Gespecialiseerd in tourfietsen, racefietsen, elektrische fietsen (e-bikes) en reparatie van alle merken fietsen.

We zijn dealer van Batavus, Gazelle, Sparta en sinds juni 2015 ook van het Duitse merk Kalkhoff.

Kom nu proeffietsen!

In onze showroom hebben wij op dit moment o.a. enkele Kalkhoff elektrische modellen staan waarop u kunt proeffietsen!

Natuurlijk kunnen wij niet alle modellen op voorraad houden, dus mocht u in onze winkel geen fiets kunnen vinden die voor u de beste is, dan kunnen wij met u naar het Gazelle Experience Centre gaan om te kijken wat dan voor u wel het beste model fiets is.

Kom langs of bel voor een afspraak met 0348 401359

Januari 2016: (Kalkhoff E-Bike type Pro Connect Impuls 9)

januari2016 johnokkerman